WEBINAR: Què sabem de la immunitat davant del SARS-CoV-2? Implicacions per a polítiques de salut pública

Presentació del segon informe del Grup Col·laboratiu Multidisciplinari per al Seguiment Científic de la COVID-19

24.02.2021
Fecha
24/02/2021
Hora
16.00 h
Lugar
Virtual (Zoom)
Ponentes
Antoni Plasència, Jaume Padròs, Julià Blanco, Silvia de Sanjosé

La magnitud, qualitat i durada de la resposta immunitària davant del SARS-CoV-2 definirà la dinàmica de l’epidèmia de COVID-19 i les estratègies implementades per protegir persones i poblacions.

El Grup Col·laboratiu Multidisciplinari per al Seguiment Científic de la COVID-19 (GCMSC), una plataforma independent de científics promoguda conjuntament per l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal) i el Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Centres d’Investigació (ACER), presenta l’informe “Què sabem de la immunitat davant del SARS-CoV-2? Implicacions per a polítiques de salut pública”, on analitzen els coneixements actuals sobre la immunitat del SARS-CoV-2, tant la natural com la induïda per la vacuna, les mancances actuals de coneixement i les implicacions en termes de protecció immune, estratègies de vacunació i vigilància epidemiològica.

L'idioma de la presentació serà el català.

Ponents

  • Antoni Plasència, director general d’ISGlobal. El rol del coneixement científic en el context de la pandèmia COVID-19.
  • Jaume Padrós, president CoMB. El GCMSC, un grup multidisciplinar amb vocació de servei públic.
  • Julià Blanco, investigador IrsiCaixa/IGTP i membre CGMSC. Conclusions de l’informe: What do we know about Immunity to SARS-CoV-2? Implication for Public Health Policies.
  • Silvia de Sanjosé, presidenta GCMSC i consultora ICO. Futures línies de treball del GCMSC.
  • ​​Preguntes i respostes 

Registre

L’esdeveniment es realitzarà a través de la plataforma Zoom. Accedeix al formulari d'inscripció a través del següent enllaç:

 

 

Organitzadors

     

Amb la col·laboració de: